Prin profesionalismul avocatilor sai, Cabinetul nostru raspunde cu promptitudine si seriozitate tuturor solicitarilor clientilor sai


Valorile noastre în relația cu clienții sunt cel mai bine descrise de disponibilitate, onestitate, adaptabilitate, confidentialitate și profesionalism la fiecare pas, valori care converg spre stabilirea unei relații de încredere reciprocă.


Serviciile avocatiale pe care le oferim au la baza principiul apararii eficiente a intereselor cetatenilor, implicarea prompta si cu profesionalism in actul de justitie si asigurarea sprijinului juridic necesar persoanelor care se confrunta cu probleme juridice, prin asistarea si reprezentarea lor in fata instantelor de judecata sau altor instituţii şi autorităţi ale statului.
Asistarea clienților noștri are la bază nu doar definirea obiectivelor juridice, ci și elaborarea și punerea în aplicare a celor mai bune strategii. Totodata, abordarea riguroasa, pragmatica si orientata esentialmente in beneficiul clientilor, recomanda Cabinetul nostru ca un consultant onest si pragmatic.

DOMENII DE ACTIVITATE

Cabinetul nostru va ofera servicii de specialitate, constand in consultanță juridică, redactare acte, atestarea identității părților și darea de dată certă actelor redactate, apărarea intereselor clienților în fața instanțelor de judecată, a oricărei persoane juridice sau fizice române sau străine, în diverse domenii de activitate: drept civil, drept penal, dreptul afacerilor (contracte comerciale, recuperare de creanțe comerciale, litigii comerciale), dreptul muncii, dreptul familiei, execuții silite și acțiuni în justiție în procedura executării silite.

SUNTEM O ECHIPA DE PROFESIONISTI

Echipa noastra poseda o experienta indelungata si depune eforturile necesare pentru ca toate seviciile avocatiale oferite sa fie de calitate, indeplinite cu profesionalism, solutiile avocatiale propuse fiind documentate si argumentate corespunzator.